Malzemeler:
2 su bardagi kadar etli manti (hazir paket kullanabilirsiniz, ben kendim yapip derindondurucuya koyuyorum)
1/2 su bardagi haslanmis nohut
1 su bardagi yogurt
1 yumurta
sivi yag
pul biber
tuz
nane
Hazirlanisi:
- Tencerede 1 litre suda mantilari haslayin.
- Nohutlari ekleyin.
- Bir kapta yogurt ve yumurtayi cirpin. Mantinin suyundan bir kepce ekleyin.
- Yogurtlu karisimi mantiya ekleyip bir tasim kaynatin.
- Tavada sivi yag, pul biber ve naneyi az kavurun ve corbaya katin.
- Tuzunu ekledikten sonra servise hazirdir.
8 comments:
Merhabalar,
Iade-i ziyarete geldim ve iyi ki de gelmisim degim bir sayfa ile karsilandim. Hersey cok guzel ellerinize saglik.
Benimde ikiz kizlarim var, 7 yasinda olmak uzereler. Ikizleri buyutmenin zorlugunu bilirim, size kolayliklar diliyorum.
Her zaman gorusmek uzere.
Sevgilerimi gonderiyorum ve guzel bir hafta sonu diliyorum.
Bunun adi manti nasil olursa olsun kendini yedirtir.Bende bir yerde salcali nohutlu halini yemistim oylede cok guzel olmustu.Gorusmek uzere
Coook güzel görünüyor,tam benim tarzim mmm.Ellerine saglik canim sahane.Iyi hafta sonlari diliyor ve Sevigilerimi gönderiyorum.
ellerine sağlık canım.mantın harika görünüyor.
mantısever biri olarak böylesini denememiştim.ama süper görünüyor.
sevgiler
Sevgili arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederim.
Sevgili Ilker,
Tadının güzelliğini tahmin edebiliyorum. Buna benzer birşeyi ben de bir arkadaşımda yemiştim, nefisti... tarifini öğrenirsem yapıcam, onda sarımsak da vardı. Seninki de harika olmuş.
Ellerine sağlık,
Sevgiler,
birisi mantımı dedi....off yaaa mantı olsunnnda nasıl olursa olsunnn inanılmaz bir lezzet..canikom ellerine sağlık ben bunun salçalısını yaparım sıksık bu halinide denerim artık..sevgilerimle
off offf muhteşemm görünüyor ellerine sağlık canım sevgiler
Post a Comment