Saturday, December 20, 2008

Pacanga Boregi
Hem kolay hem leziz bir borek cesididir Pacanga Boregi. Pastirmanin ve kasar peynirinin muthis uyumu. Disi ise citir citir. Iste malzemeler...
Malzemeler:
2 adet yufka
150 gram pastirma
1 buyuk domates
1 carliston biber
200 gram rende kasar peyniri
kizartmak icin aycicek yagi
Hazirlanisi:
Pastirmalari ince ince dograyip tavada az soteleyin. Soyup kup kup dogradiginiz domatesi ve biberi ekleyip yuksek ateste 1-2 dakika kavurun. Isterseniz ic malzemeyi cigden de yapabilirsiniz. Soguduktan sonra kasar rendesini ekleyin.
Yufkalari 8 esit parcaya kesin. Herbirine 2 kasik ic malzeme koyup kalin bir sigara boregi gibi sarin. Borekleri kizgin yagda altli ustlu kizartin. Ve citir borekler yenmeye hazirdir.

8 comments:

www.illedeyemek.com said...

mmm ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor...

www.illedeyemek.com

sevimin sayfasi said...

harika görünüyor
ellerine saglik canim

Anonymous said...

harika olmus bu börek ellerinize saglik,sevgiler...

Seval

Anonymous said...

benim en sevdiğim böreklerin başında gelir paçanga. ilkerciğim harika yapmışsın.

ellerine sağlık
sıcacık sevgiler.

neseersoy said...

merhaba,
çok iştah açıcı görünüyorlar:-)
ellerine sağlık.
iyi haftalar dilerim.

elma şekeri said...

Nefis görünüyor.Ellerine saglik...

İlker Ergin said...

Canımmm ellerine sağlık.Harika görünüyorlar...ama canım çekti:(((Ne yapacaz şimdi...

Anonymous said...

Cok lezzetli görünüyor, ellerine saglik. Sevgiler.

Blog Widget by LinkWithin