Saturday, December 20, 2008

Pacanga Boregi
Hem kolay hem leziz bir borek cesididir Pacanga Boregi. Pastirmanin ve kasar peynirinin muthis uyumu. Disi ise citir citir. Iste malzemeler...
Malzemeler:
2 adet yufka
150 gram pastirma
1 buyuk domates
1 carliston biber
200 gram rende kasar peyniri
kizartmak icin aycicek yagi
Hazirlanisi:
Pastirmalari ince ince dograyip tavada az soteleyin. Soyup kup kup dogradiginiz domatesi ve biberi ekleyip yuksek ateste 1-2 dakika kavurun. Isterseniz ic malzemeyi cigden de yapabilirsiniz. Soguduktan sonra kasar rendesini ekleyin.
Yufkalari 8 esit parcaya kesin. Herbirine 2 kasik ic malzeme koyup kalin bir sigara boregi gibi sarin. Borekleri kizgin yagda altli ustlu kizartin. Ve citir borekler yenmeye hazirdir.

8 comments:

www.illedeyemek.com said...

mmm ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor...

www.illedeyemek.com

sevimin sayfasi said...

harika görünüyor
ellerine saglik canim

Lezizsofralar said...

harika olmus bu börek ellerinize saglik,sevgiler...

Seval

zerrin - misss said...

benim en sevdiğim böreklerin başında gelir paçanga. ilkerciğim harika yapmışsın.

ellerine sağlık
sıcacık sevgiler.

neseersoy said...

merhaba,
çok iştah açıcı görünüyorlar:-)
ellerine sağlık.
iyi haftalar dilerim.

elma şekeri said...

Nefis görünüyor.Ellerine saglik...

ilker'in mutfağı said...

Canımmm ellerine sağlık.Harika görünüyorlar...ama canım çekti:(((Ne yapacaz şimdi...

kizilciksurubu said...

Cok lezzetli görünüyor, ellerine saglik. Sevgiler.

Blog Widget by LinkWithin