PARMEZAN VE ISPANAKLI RULO / PARMEZAANSE KAAS EN SPINAZIE IN BLADERDEEG
Gunesli guzel bir gunden herkese merhaba.
Bugun sizlerle bir Fuarin mutfak tanitim standinda gordugum bir boregi paylasmak istiyorum. Yapimi cok pratik ama lezzeti anlatilmaz guzel. Fuar donusu hemen malzemelerini alip yaptim. Gercekten tavsiye edebilecegim bir tarif...
Malzemeler:
250 gram ispanak
200 gram parmezan peyniri
5 adet milfoy hamuru
Hazirlanisi:
Milfoyleri yan yana dizip birbire catalla yapistirin.
Uzerine rendelenmis parmezani serpin.
Onun uzerine yikanmis ispanaklari yerlestirip rulo yapin.
Ruloyu biraz donmasi icin 10 dakika kadar derin dondurucuda bekletin.
Ruloyu cikardiktan sonra 3 cm kalinliginda kesip tepsiye dizin.
Onceden isitilmis firinda 220 derecede kizarana kadar pisirin.
Sicak veya soguk servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
----------------------------------------------------------
PARMEZAANSE KAAS EN SPINAZIE IN BLADERDEEG
Een heerlijk voorgerecht...
Ingredienten:
250 gram spinazie
200 gram parmezaanse kaas
5 stuks bladerdeeg
Bereiding:
Leg de bladerdeeg naast elkaar en druk de zijkanten stevig aan zodat ze aan elkaar plakken.
Verdeel de geraspte kaas er over heen.
Verdeel de gewassen spinazie er over heen.
Rol de bladerdeeg stevig tot een grote rol.
Laat de bladerdeeg ongeveer 10 minuten in de diepvries.
Haal de bladerdeeg uit de diepvries en snij deze in ringen van ongeveer 3 cm breed.
Leg deze op een bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven (220 C)tot dat ze goudbruin zijn.
Eet smakelijk
Tuesday, April 6, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
12 comments:
Canım harika görüntü ellerine sağlık kocaman öpüyorum...
Muhteşem !
İlk defa gördüm..çok hoş..
Harika olmus...
Ellerine saglik...
Değişik vede çok şık olmuş ellerine sağlık canım..Kocaman sevgilerr:)
Canim seni nasil izlemeye alabilcem???
Göremedimde:))
Sevgilerimle..
Çok hoş olmuş,beğendim,denemek isterim,ellerinize sağlık,sevgilerrrr....
ziyaretin ve yorumun için teşekkür ederim canım bu milföylü ıspanaklı parmesanlı rulolar hem pratik hem de hafif bir tuzlu çeşidi denemek lazım eline sağlık sevgiler
Blogunuzu yeni keşfettim.Tarifleriniz çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık!
Sevgiler...
hairka lezzetler yaratmışsın, çok mutlu oldum seni tanıdığıma, artık izlemedeyim:)
görünüm süper.. milföy her zaman acil zamanlarda imdat çekici gibi olduğu için bu tarif de her zaman elimizin altında olmalı o zaman :)
nefis bir sunum,,,leziz olduğunada eminim...sizi izlemeye almıştım ama diğer tariflerinizide yeniden gezdim...izlenenler arasında ismimi görebilmek dileğiyle...:)))
Post a Comment